HondenPage baasje Candice & Yara

Over Candice & Yara

honden foto van Candice & Yara Ik ben Candice, 21 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Evan (24 jaar oud), kat Shabby (geboren september 2010) en Chihuahua Yara (geboren november 2010) in Sneek. Shabby de kat hebben wij al bijna vanaf het begin, hij kwam aanlopen en was maar een paar weekjes oud. Onze hond Yara hebben we nog maar een paar weken maar zijn nu al enorm gehecht aan haar. Ze is erg aanhankelijk, wil continue op schoot en loopt overal mee naar toe. Zodra ik opsta, doet zij dat ook haha. We hebben haar opgehaald bij een fokker in Gelderland. Ze heeft geen stamboom.

Ik hoop veel aan dit forum te hebben, omdat dit mijn eerste hondje is en ik wil dat het haar aan niets ontbreekt. Sommige dingen lijken voor mij misschien ernstiger dan ze zijn omdat ik het nog nooit mee gemaakt hebt, dus zal ik hier om adviezen vragen!

Groetjes!!

Krabbels aan Candice & Yara

honden page profiel WendyWendy schreef om 09 september om 18:36
leuke naam! ;)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Candice & Yara heeft 36 ontvangen.

Berichten en online status
Candice & Yara was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 15 uur, 25 minuten, 44 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^